Hårkontroll metoden gir de rette forutsetningene for ekte hårglede


Det er rett næring til hårrøttene som er den grunnleggende forutsetningen for at håret skal føle seg bra. Og føler håret seg bra, gir den tilbake glede, vitalitet, utstråling og selvtillit. Derfor finnes Hårkontroll metoden. To produkter, en som booster opp håret slik at det slipper å se livløst og platt ut av næringsmessige årsaker, og en som deretter opprettholder både kvalitet og pigment slik at håret forblir sunt.


Steg 1:

HÅRKONTROLL BOOST- DEN PERFEKTE STARTEN

Start alltid behandlingen med Hårkontroll Boost i 12 uker. Det gir et næring-boost til håret med blant annet biotin, sink og selen supplert med det patenterte keratinet Cynatine®HNS

Les mer


Steg 2:

HÅRKONTROLL ORIGINAL- HÅRETS DAGLIGE NÆRINGS TILSKUDD

Etter 12 uker med Hårkontoll Boost går du over til Hårkontroll Original som daglig tilskudd av næring for å vedlikeholde både kvalitet og pigmentering.

Les mer


Steg 3:

HÅRKONTROLL HAIR SHINE BOOSTING SPRAY

Hårkontroll Hair shine boosting spray gir håret styrke og glans utenfra. En leave-in conditioner som forhindrer frizzy/bruset, liv- og glans løst hår. Hver dag utsettes håret for slitasje som gjør håret glansløst og slitt. Fønere, rettetenger, farging, styling produkter, vær og vind. Takket være den unike sammensetningen i Hårkontroll Hair shine boosting spray kan håret få hjelp til å beskytte seg mot disse ytre påvirkningene.

Les mer