SubscribeNew York Stylisten tipser!

Den svenske stylisten Krister Atle har virkelig lykkes i hårmotens hovedstat New York. Har har lykkes med å bli en av de heteste stylistene med oppdrag for motemagasin og fashion show. Han har også blitt stylist ekspert på amerikansk TV. Her vil du få ta del i hans styling tips samt trender fra New York.


apr 14

Fakta om håret: Slik vokser ditt hår

Postad av Hårkontroll Admin : tirsdag, april 14, 2015Slik vokser ditt hår

Håret ditt går gjennom tre faser. Tidspunktet for når det er faktisk vokser, hvile fasen (vanligvis tre til fire måneder) og den siste fasen når den løsner fra hårsekken og faller av naturlig.

Selvfølgelig er ikke alle hårståene i samme fase samtidig (vi har hår på hodet hele tiden), men det kan være nyttig å forstå hvilken fase håret ditt er i akkurat nå, så du ikke blir frustrert over tiden det tar for å vokse

Forstå hva som hindrer håret i å vokse

Dine gener bestemmer til en viss grad hvor fort håret ditt vokser, men du kan forbedre din livsstil og valgene du gjør for håret ditt. Noen av de mest kjente faktorene som hindrer håret i å vokse er skjoldbrusk problemer, hormonell ubalanse, underernæring (for eksempel på grunn raske dietter, hard trening, mangel på protein og jern) og stress. Ytre påvirkninger bidrar selvfølgelig også. Vi utsetter daglig vårt hår for stramme oppsettinger, varme verktøy og hardhendte bruk med børsten, noe som gjør det slites raskere enn den vokser.