Få kontroll over grått hår med Hårkontroll Grey Hair

Har du lagt merke til de første grå hårene som har sneket seg inn? Har håret blitt blassere i fargen? Nå trenger du ikke bekymre deg lenger! Hårkontroll Grey Hair er her for å hjelpe deg med å få kontroll over grå hår og bevare håret ditt sterkt og glansfullt.

Sterke ingredienser for sunt hår

Hårkontroll Grey Hair består av en formel av pigmentrik Melatine® keratin og biotin, som til sammen har evnen til å styrke, bevare og re-pigmentere håret. Ved å gi næring og pigment fra innsiden, hjelper Hårkontroll Grey Hair å bekjempe fremveksten av grå hår og fremme ny, sunn hårvekst.

Enkel å bruke, effektive resultater

Det beste med Hårkontroll Grey Hair er at den er enkel å bruke. Du tar to tabletter om dagen med et måltid og lar de effektive ingrediensene gjøre jobben sin. Ved regelmessig bruk kan du forvente å gradvis re-pigmentere håret ditt og bremse utviklingen av grå hår. Studier viser at regelmessig bruk gir synlige resultater etter bare 60 dager.

Høy kundetilfredshet

Studier viser at regelmessig bruk gir synlige resultater etter bare 60 dager. Gi Hårkontroll Grey Hair en sjanse og opplev forskjellen selv.

-> Grey Hair - FOR HER

-> Grey Hair - FOR HIM

Bli med i vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert
Sende
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring og samtykker til å motta oppdateringer fra selskapet vårt.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2023 Baltex AB. Alle rettigheter forbeholdt