Gi liv til det sovende håret!

Hårsekkene våre har tre naturlige faser - vekstfasen, overgangsfasen og hvilefasen. Som hvert år vi blir eldre, vil stadig flere av hårsekk bli lenger og lenger i hvilefasen. Da oppstår ingen hårvekst, og resultatet ser du selv i speilet - håret blir sakte, men sikkert tynnere, vikene kryper oppover og "månen" begynner å dukke opp. Med en fungerende vekstbehandling er det mulig å stimulere hårsekkene slik at de blir fast i hvilefasen

Når gutter kommer i puberteten, øker også hårveksten. Det merkes hovedsakelig på kroppshåret, og at skjeggveksten begynner å ta fart. Dette er forårsaket av økt testosteronproduksjon, og når testosteron om dannes til et steroid (DHT), stimuleres hårveksten. Det samme steroidet kan hos noen individer ha en motsatt effekten etter puberteten - hårsekken krymper og går raskere inn i den sovende fasen for til slutt mistet evnen til å produsere hår.

Kan vekkes

Denne formen for hårtap blir vanligvis beskrevet som arvelig. Ikke alle menns hårtap skyldes dette. Hårsekken kan også bli mer passiv av rent naturlige årsaker. Når vi blir eldre, forblir hårsekken i en sovende fase over lengre tid. Forskning har imidlertid vist at du kan vekke hårsekken fra hvilefasen og inn i vekstfasen.

Flere hårsekker i aktiv fase

Det er i hvilefasen håret faller av. Du kan forvente å miste 50-100 hår per dag. Men siden bare 10% av hårsekkene er i hvilefasen, består håret av de gjenværende hårsekkene (90%). Det er denne balansen du vil opprette holde, dvs. at du vil unngå at flere hårsekk forblir i hvilefasen og at antall aktive hårsekk forblir på 90%.

Næring innen fra er nøkkelen

Hårsekken får næring fra kroppen, og det er visse næringsstoffer som er ekstra viktige når hårsekken skal aktiveres og produsere et sterker og voksende hår. Dette gjøres gjennom celledeling, og "drivstoffet" i denne prosessen er blant annet kobber og sink, som er viktig for at hårsekken skal kunne utvikle seg. Biotin, niacin og pantotensyre er også viktige komponenter, der biotin anses som ekstra viktig for menns hårvekst.

En veldig sentral rolle spilles av keratin.

Patentert keratin

Keratin er et protein som finnes i hele kroppen og har en grunnleggende viktig rolle i hårets struktur. Gjennom et spesialutviklet og patentert keratin, Cynatine® HNS, som finnes i kosttilskuddet Hårkontroll MAN Hair Boosting Nutrition, har de lykkes med åskape et keratin som er unikt biotilgjengelig, dvs. lettere å absorbere avkroppen - og dermed til hårsekken

Stopper ekstern blokkering

Hårvekst kan også hemmes av at hodebunnen og spesielt hårsekkene blokkeres av fett, hudavleiringer og lignende. Det er derfor Hårkontroll MAN Hair Thickening Shampoo er utviklet. Det er en dyprensende sjampo med ekstraktet RootPrep ™ som renser den øvre delen av hårroten og samtidig stimulerer mikrosirkulasjonen. På denne måten bidrar det til fornyet elastisitet, volum og styrke i det voksende håret.

For å samtidig stimulere hårroten, gir Hårkontroll MAN Hair Stimulating Serum ekstra vitalitet. Dette inneholder også det klinisk dokumenterte ekstraktet RootPrep ™ som stimulerer hårveksten slik at håret blir tettere, fyldigere og ser sunnere ut.

Komplett 3-komponent behandling

En hårsekk som mottar riktig næring fra innsiden via dietten og deretter en grundig rengjøring og effektiv stimulering utenfra har betydelig bedre forhold for å gi økt vekst, sterkere og kraftigere hår og ikke minst nytt liv og glans. Studier viser at riktig trippelbehandling både kan redusere det naturlige hårtapet og få flere hårsekker i den aktive, voksende fasen. Hårkontroll MAN Hair Growing System - bevist effekt

Hårkontroll MAN Hair Growing System - bevist effekt

Vitenskapelige studier, dvs. studier som objektivt måler effekten av en behandling, er den eneste pålitelige metoden for å bestemme om et produkt virkelig fungerer. 3-komponent behandlingen Hårkontroll MAN Hair Growing System har gjennomgått to slike studier og resultatene er utvetydige:

  • 50% mindre hårtap
  • Økt holdbarhet i hvert hår, dvs. de holder seg bedre
  • Flere hårsekker i aktiv vekstfase i stedet for sovende (når håret ikke vokser)
  • Økning i hårvekst allerede etter 10 dager
  • Sterkere hår

Det er bevist at Hårkontroll MAN Hair Growing System virkelig kan styrke håret, øke hårveksten og forhindre aldring av håret

Publicerat av:

Hårkontroll Man

6/2/2021