Redusere "viker" og få mindre "måne"? Et effektivt keratin kan beviselig hjelpe.

Keratin er et svovelrikt protein som danner selve grunnlaget for håret. Det gjør håret sterkt og gir det sin naturlige karakter, dvs. håret du er født med. Faktisk består hvert hår av 90% keratin. Derfor er det kanskje ikke så rart at mangel på keratin svekker håret, det mister glansen og elastisiteten forsvinner. Men ikke bare det - flere hårsekker risikerer å miste evnen til å vokse, som hos oss menn fremstår hovedsakelig som "måne" og stadig større viker.

Fyll på riktig med protein

Med riktige kosttilskudd til håret ditt, kan du hjelpe håret til å få tilbake både styrke og tetthet. En ting er viktig og avgjørende at du nemlig velger et keratin som virkelig og kan absorberes av håret. De er her Cynatine HNS kommer inn i bildet. Dette patenterte keratinet, som er en del av Hårkontroll Man Hair Boosting Nutrition, har den unike egenskapen at det er vannløselig, noe som betyr at det virkelig i hårsekken og gir det voksende håret sine viktige egenskaper.

Halvering av hårtapet

når du velger et kosttilskudd eller vitamintilskudd til håret ditt, er det viktig at det virkelig fungerer. Når det gjelder keratin Cynatine HNS i Hårkontroll Hair Boosting Nutrition, har vitenskapelige studier vist at opptaket er så effektivt at forsøkspersonene halverte antall tapte hårstrå. Det betyr flere hundre hår i uken, over tusen i måneden, i løpet av en vekstfase på tre måneder har du over ti tusen flere aktive hårstrå som gir styrke, volum og elastisitet til frisyren din

Flere hårsekker i vekst

Et annet viktig trekk ved Cynatine HNS er at 10% flere hårsekker vil være i vekstfasen. Dette er et resultat av at patentert keratin reduserer antall hårsekkene som hviler, dvs. ikke vokser for øyeblikket. Med tanke på at en gjennomsnittlig person har litt over hundretusen hår, forstår du hvilken forskjell dette kan gjøre. Og siden "viker" og "måne" er de første tegnene på passive hårsekkene, er det her forskjellen er mest merkbar ifølge studier.

Sterkere hår

Styrken i håret påvirker flere ting. Dels hvor lett håret ditt blir ødelagt, delvis hvor elastisk det er og dermed hvor mye bedre det ligger og hvordan frisyren din fungerer. Studier viser at Cynatine HNS styrker hvert hår med et gjennomsnitt på 6%. Det er denne ekstra styrken som gjør håret mer holdbart, beholder karakteren og lar deg lage din personlige frisyre.

Inkludert i Hårkontroll MAN Hair Growing System

Hårkontroll Man Hair Boosting Nutrition er en del av en 3-komponentbehandlingen Hair Control Man Hair Growing System. To vitenskapelige studierviser at behandlingen gir:

  • Økt hårvekst allerede etter 10 dager
  • 50% mindre hårtap
  • Økt holdbarhet i hvert hår, dvs. de holder seg bedre
  • Flere hårsekker i aktiv vekstfase i stedet for sovende (når håret ikke vokser)
  • Sterkere hår

Velger du Hårkontroll MAN Hair Growing System, får du et vitenskapelig dokumentert behandling som virkelig styrker håret og fremmer hårveksten på hodet.

Bli med i vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert
Sende
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring og samtykker til å motta oppdateringer fra selskapet vårt.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2023 Baltex AB. Alle rettigheter forbeholdt