Hvordan gi håret en kickstart fra innsiden og ut

Hvordan gi håret en kickstart fra innsiden og ut

 • Trinn 1. Indre balanse
  Tenk på din indre helse. Hvordan er formen din og hvordan er energinivået ditt? Hvor mye beveger du deg og hvordan ser måltidene dine ut? For noen kan det være lurt å gjøre en helseundersøkelse for å utelukke medisinske barrierer og sørge for at kroppen er i balanse før du setter i gang tiltak mot eventuelle dårlige vaner.
 • Trinn 2. Godt kosthold = lengre hår
  Et variert kosthold er viktig for at håret ditt skal føles og se bra ut. Det handler om å spise nok og sørge for å spise litt fra alle deler av kostholds-sirkelen. Hvis du er vegetarianer, kan det være hensiktsmessig å balansere kostholdet ditt med ekstra protein som belgfrukter og linser.
 • Trinn 3. Vitamin- og proteinforsterkere
  Ett supplement med viktige næringsstoffer, f.eks. Hårkontroll hjelper til med å opprettholde en god balanse mellom vitaminer og mineraler, noe som gir håret ditt den næringen det trenger for å bli sterkt og sunt.
 • Trinn 4. Ha kontroll på stressnivået ditt
  Ved å trene, gå eller meditere (aktiviteter som får deg til å slappe av) holder du nivået av kortisol i kroppen din på et jevnt nivå. Kortisol er et viktig hormon, men for høye nivåer kan føre til tynnere hår, og spesielt hos kvinner, da det blokkerer kvinners østrogen. Derfor er det viktig å ha fokus og kontroll på din indre helse, spise godt, balansert og variert. Lytt også til kroppen og lær deg å stresse ned.
 • Trinn 5. Fuktighetsbombe
  Akkurat som huden i ansiktet behøver fuktighet etter at du har vasket det, trenger håret ditt samme behandling. Leave-in balsam er en enkel og perfekt måte å opprettholde et mykt og blankt hår. Bruk Leave-in balsam etter hver hårvask! Tørk håret med et rent håndkle, spray på balsam og gre gjennom håret og la det lufttørke eller tørk det med hårføner. "No more bad hair day!"
Bli med i vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert
Sende
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring og samtykker til å motta oppdateringer fra selskapet vårt.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
© 2023 Baltex AB. Alle rettigheter forbeholdt