Veien til et sterkere og vakrere hår

Få har det privilegium å ha tykt hår og skinnende hår. Mye av vår identitet som kvinne er i håret vårt. Det finnes hjelp - og det er helt naturlige måter å hjelpe håret ditt på. Med riktig pleie, kosthold kan du minimere slitasje og styrke håret fra hårrøtter til tuppene. Her er de beste tipsene for å få tykkere hår.

Håret består av to deler: roten og selve halmen. I roten er det celler som kalles pigmentceller, som produserer stoffet melanin som gir håret fargen. Hårene består for det meste av keratin, et protein som også finnes i både hud og negler.

Hårrøttene spiller en sentral rolle i hårveksten, det er her hårcellene bygger seg opp. For at håret ditt skal være sterkt, tykt og vare lenge, må de rette forholdene være på plass - både når det gjelder er næring og pleie - for at håret skal bli sterk allerede ved roten.

En god massasje av hodebunnen er en bra måte å stimulere hårveksten på. Massasjen stimulerer blodsirkulasjonen som starter veksten av hår i hårsekkene.

Man bør være forsiktig så man ikke gnir slik at man øker slitasjen på håret. Vær tålmodig! Det tar tid for håret å vokse og endre seg, gi prosessen tre til fire måneder før du vurderer resultatene. Ps du vet at Hårkontroll Boost inneholder et keratin som binder seg til hårrotens naturlige keratin og på denne måten får du også hjelp til å få et sterkere, tykkere og vakrere hår

Publicerat av:

Hårkontroll

5/19/2021