Tips for sterkt og vakkert hår

1. Start fra innsiden

At skjønnhet kommer innenfra er et velkjent uttrykk og faktisk helt sant. Hvis du har et næringsrikt og variert kosthold med fisk, nøtter, frukt og grønnsaker, gir du kroppen næringsstoffene som man trenger for at håret skal vokse og utvikle seg. Hvis du vil gi håret ditt et ekstra næringsløft etter sommeren, anbefaler vi kosttilskuddet Hårkontroll Original, som inneholder bambus, sink og biotin, som bygger opp håret innenfra. Det er helt naturlig, inneholder ingen konserveringsmidler og gir resultater innen 2-6 måneder etterbruk. Hårkontroll Original sørger også for at du får vakre negler og en fin, myk hud.

2. Slutt å stresse

Vi vet, det er lettere sagt enn gjort. Stress er vanskelig for oss fleste både mentalt og fysisk, men visste du at det også påvirker håret? Når du stresser, kan det være en overproduksjon av kollagen i hodebunnen som blir en tørr samling i hodebunnen. Det begrenser hårsekken, noe som øker risikoen for at hårstrenger løsner og faller av. Med andre ord, for å unngå hårtap og dårlig vekst, kan det være bra å slapp litt mer.

3. Ikke gni

Tar du vanligvis håndkleet og gnir deg gjennom håret etter dusjen? Stopp det! Gni med et håndkle på vått hår sliter av overflatelaget, noe som fører til slitte hårtupper. Når overflatelaget er skadet, er det vanskelig for lyset å reflekteres i håret, noe som gir det et matt, kjedelig og krusete utseende.

4. Mindre er mer

Ikke kjøp nye produkter hele tiden, men hold deg til noen få, gode produkter - helst uten alkohol, sulfater og silikoner som tørker ut og slites på håret. Hårkontroll Hydrating Restoring Shampoo er en pleiende sjampo som styrker og fukter håret. Sjampoen stimulerer hårsekkene, motvirker hår tap og gir volum - perfekt for skandinavisk tynt hår! Ved å legge næring til hårrøttene får du et sunt og tykt hår med glans og volum. Avslutt med en balsam som lukker hårskaftet.

Hair Control® Hydrating & Protecting Conditioner

Hårkontroll Hydrating & Protecting Conditioner er en intensiv fuktighetsgivende og mykgjørende balsam for økt glans og beskyttelse mot daglig slitasje med balanserende xytlitol og laktitol, beskyttende allantoin og styrke panthenol provitamin B5 som hjelper håret til å gjenvinne naturlig mykhet og glans. Ingen parabener eller silikoner.

5. Hopp over det løse håret

Det kommer absolutt ikke som overraskes for deg at hair extensions slites veldig hardt på håret

* Et sunt hår vokser ca 0,3 mm / dag. Derfor anbefales minst to måneders bruk av Original Hårkontroll.

Publicerat av:

Hårkontroll

5/19/2021